Nombre de viatgers
Andorra és un oasi per al ciclisme de carretera! Andorra no es troba en el radar de molts ciclistes de carretera fins fa poc. No venga a Andorra si es vol tombar les coses amb calma i es pot relaxar en camins suaus i ondats. Andorra es tracta de grans escalades! No necessàriament llarg, però alguna cosa empinada amb seccions del 17 al 18%.
 
Les carreteres a Andorra fora de la temporada d’esquí d’hivern són generalment tranquil·les. Les subidas estan clarament marcades per a les carreteres: les senyories regulars són les que permeten saber la distància que ha de recorrer, la pendent i l’altitud.

Agafa la pujada d'Ordino a Arcalís, només 10.5kms però amb una diferència d'alçada de 724m i un gradient mitjana de 6.9%

El nostre itinerari recomanat
 
Totes les nostres vacances són totalment flexibles, pots arribar qualsevol dia i quedar-te tot el temps que vulguis. Aprofiti a l'màxim el ciclisme de muntanya a Andorra que recomanem entre 4 i 7 dies. 4 nits i 5 dies, mitja pensió en un hotel de 4 estrelles, la projecció de l'remuntador de 3 dies Consulti preus

Els nostres hotels recomanats

Andorra Road Biking

Formulari Bicicleta de Carretera
Per impedir que la recepció de correus electrònics d'spam, si us plau, introduïu el text que apareix a dalt al quadre d'entrada i presentar. Gràcies.
ACCEPTO GALETESPer donar-li la millor experiència possible, aquest lloc utilitza galetes. L'ús d'aquest lloc implica que vostè accepta l'ús de galetes. Hem publicat una política de cookies, les quals vostè ha de llegir per saber més sobre les cookies que utilitzem. Veure política de galetes .