Nombre de viatgers
Benvingut a la bicicleta de muntanya de Vallnord. El parc de bicicletes de Vallnord compte  amb més de 1000 m de baixada vertical (l’ascensió es fa en telefèric i telecadira), les pistes de baixada i creuament de l’UCI Worldcup, la ribera nord cap a baix pel bosc i també camins freerides i vies que baixen a la Massana i a Arinsal.
 
Hi ha 4 telecabines que ofereixen ascens il·limitat (només cal comprar un passe!) De l’1 de juny al 8 de setembre i els caps de setmana de setembre al 13 d’octubre.
 
Entre els descensos i els freeriders hi ha molt per triar amb una selecció de 2 recorreguts del Worldcup que baixen de Pal (al cim del telecabina de La Massana) fins a La Massana, però també pistes de baixada marcades de 23 maneres que van des d’un blau fàcil fins a un negre boig. !
 
Si aneu a la muntanya XC, deixeu el remuntador i, tot seguit,  us allunyeu del parc de bicicletes principal per explorar el Coll de Montaner o l'antiga ruta de contrabandistes cap a Espanya. Agafeu el telefèric des de Coll de la Botella fins a Pic Neigrethen amunt i avall cap al Refugi de Comapedosa parant per prendre una copa i algun dinar abans de baixar cap a Arinsal i tornar  a La Massana.
 
També hi ha pistes per a bicicletes electròniques: llogareu una bicicleta electrònica amb suspensió completa i aneu fora de la pista batuda per explorar l'Andorra oculta.

Preus del forfet per a bicicletes de Vallnord
 
Accés il·limitat als 2 telefèrics i 2 telecadires
 
    Adult Nen  
    Majors de 16 6 a 15 anys  
  1 dia 30 € 20 €  
  2 dies 55 € 35 €  
  3 dies 80 € 50 €  
  4 dies 100 € 65 €  
  5 dies 120 € 80 €  
  6 dies  140 € 90 €

No cal molestar-te  en portar la teva pròpia bicicleta? No et preocupis, tant La Massana com Arinsal disposen d’extenses instal·lacions de lloguer de bicicletes que ofereixen les últimes bicicletes de  suspensió completa, bicicletes electròniques, cues dures junt amb cascos, genolleres i coixins.

Els nostres hotels recomanats

Mountain Biking Enquiry Form
Per impedir que la recepció de correus electrònics d'spam, si us plau, introduïu el text que apareix a dalt al quadre d'entrada i presentar. Gràcies.

Vallnord Mountain Biking with Team Commencal

ACCEPTO GALETESPer donar-li la millor experiència possible, aquest lloc utilitza galetes. L'ús d'aquest lloc implica que vostè accepta l'ús de galetes. Hem publicat una política de cookies, les quals vostè ha de llegir per saber més sobre les cookies que utilitzem. Veure política de galetes .